Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Tänkvärd vers

2011-01-25 20:44 #0 av: mona43

Tycker att det borde finnas en soppa, som åldrandets framfart kunde stoppa. Och gärna krydda lite lätt, med turen att tippa tretton rätt.

Tänk om det fanns en karamell, som gjorde varenda människa go o snäll. Varje gång de tog en bit, lät de bli att snacka skit.

Man borde tillverka ett klister, som lagar de hjärtan som brister. Och som även lagar synen på en del, som enbart ser varandras fel.

Tänkvärda ord verkligen!

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-01-26 09:07 #1 av: [iurochskur]

Vilken bra dikt!

 

Anmäl
2011-01-26 11:07 #2 av: mona43

Ja den är verkligen toppen!Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.