Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 14/1

2011-01-14 19:46 #0 av: mona43

Fredag igen, oj vad veckorna rusar iväg. Dagen har varit dålig, magen har trilskats en del, men det börjar bli aningen bättre nu som tur är.

Vi har träffat en trevlig kille idag som skall bli kontaktperson till min äldste son Andreas, en kille som heter Ahmed, han kom till Sverige för fyra år sedan men pratar väldigt bra Svenska. De kommer säkert att ha kul tillsammans framöver!

Hur är det med er andra? Skall ni hitta på något kul i helgen? Här blir det ganska lugnt.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-01-14 20:10 #1 av: [iurochskur]

Packa, packa ännu mera. Det är vad vi ska göra i helgen. Nu är tapetsering och allt i full gång i vårat nya boende. Såg att vi kommer behöva laga lite på staketet om Shanti ska kunna springa där, men ack så vi längtar till våren nu när vi ska plantera och ha oss.

Anmäl
2011-01-14 20:43 #2 av: mona43

Förstår att ni längtar till våren, vi har massor att fixa med här också, både i huset och ute på gården, det här huset har varit sommarstuga tidigare så vi har inte grejat så mycket, men nu ska vi börja få mera trivsamt.Glad

Kan se framför mej hur lilla Shanti hoppar runt i gräset i sommar tillsammans med er och barnenGlad Det är så härligt att sitta ute och fika och mysa också.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-01-14 21:23 #3 av: [iurochskur]

#2 Kommer ta bilder på barn och hund i trädgården.

Anmäl
2011-01-16 00:06 #4 av: mona43

Ja lova att göra det, vi skall också ta bilder, man liksom vaknar till liv och vill fota när det blir vår Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.