Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 27/1

2011-01-27 20:05 #0 av: mona43

jag är lättad över att jag inte var på affären och handlade idag, jag brukar oftast handla på kvantum här i närheten. Det har varit ett beväpnat rån där idag, de kom över en stor summa pengar. Kunderna var instängda på affären i två timmar efter rånet, tänk vad omskakande. Personalen mår säkert inte så bra heller. Men jag är som sagt var glad att jag inte valde att handla just idag!

 

Tidningen Ångermanland

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-02-14 13:59 #1 av: [iurochskur]

Vad hemskt för dom drabbade! Vilken tur att du inte hamnade på fel ställe den dagen.

Nu kan jag glatt säga att mitt internet fungerar igen efter att ha haft problem i ca 14 dagar-

Kram!

Anmäl
2011-02-15 21:30 #2 av: mona43

Vad trevligt att du är tillbaka igenGlad

Ja det var en lättnad att jag inte handlade den dagen. Rånarna är inte gripna ännu, man kände ett visst obehag då man gick och handlade i början, tänk vilken chock för personalen. Endel klarade ine av att arbeta ett tag efteråt.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.