Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 9/1

2011-01-09 22:34 #0 av: mona43

Grannen kom aldrig och skottade, han skottade närmsta grannens gård efter samma uppfart, men ville inte skotta åt oss sa han, varför? ja jag vet inte, lite sur blir man, för givetvis ersätter man honom för arbetet.

Så det var till att skotta själva, det var ett drygt jobb, men nu är ryggen helt slut på oss alla tre, tur att sonen har en bra rygg så han klarar skottningen bättre än oss alla fall.

O vad jag saknar en rejäl snöslungaObestämd

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-01-10 08:40 #1 av: [iurochskur]

Såg en snöslunga på blocket, men det kanske var för långt bort?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.