Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 20/12

2010-12-20 19:20 #0 av: mona43

Ännu en dag med snöande, det börjar se ut som på nordpolen hos oss nu, rejäla drivor med snö överallt. Jag kom upp med bilen idag utan missöden, men det slirade lite i alla fall, speciellt där traktorn som drog lös mej hade kört.

Hoppas vädergudarna lugnar ner sej nu, de kan skicka snö till andra i vårt avlånga land istället, så de får lite julstämning också Glad

I dag har de installerat våran efterlängtade  pelletskamin, den sprakar så fint och sprider värme.

Hoppas din hyresvärd har höjt värmen nu hos er?

 

 

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-12-21 09:26 #1 av: [iurochskur]

Härligt att dom fixat pelletskamin. Här krånglar våran pelletsbrännare och varmvatten är inte en garanti i detta hyreshus.

Värmen är inte bättre i lägenheten heller. Det visar på 20 grader i vardagsrummet, men jag måste dra över mig en varm filt på kvällarna då jag är som en istapp i händer och fötter. Kan inte vara 20 grader med andra ord.

Anmäl
2010-12-22 11:36 #2 av: mona43

Det låter inte bra att du skall frysa när du har ont, det onda blir ju inte bättre av det. Hoppas din hyresvärd får ordning på pelletsbrännaren.

 

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-12-22 12:20 #3 av: [iurochskur]

Så här ser det ut i våra fönster Mona.

Anmäl
2010-12-22 13:18 #4 av: mona43

Brrrr stackare, ni får komma hit och värma er vid våran kamin.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.