Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 17/12

2010-12-17 08:38 #0 av: mona43

Godmorgon alla vänner!

Så är det fredag igen, och precis en vecka till julafton! Barnen räknar dagarna ivrigt. Själv tycker inte jag det är lika märkvädigt, men som min son säjer, du är ju gammal nu Rynkar på näsan visst är jag 45 år men känner mig ofta som 25, förutom när krämporna är som värst, då är man nog minst 95 SkämsGlad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-12-17 10:03 #1 av: [iurochskur]

Åh Mona, i sinnet är man ju alltid yngre. Själv är jag med bara 25 i sinnet...ibland yngre. Humor ska man ha med så blir man gladare.

Idag är jag mycket seg. Har även en matvägrande valp hemma vilket inte är så kul. Ska se om man kan få henne och äta på nåt vis.

Rygg och värk är under kontroll idag, däremot är jag trött p.g.a missad tablett. Tar några dagar att återhämta sig.

Ska ut och fotografera idag.

Anmäl
2010-12-17 16:46 #2 av: mona43

Har haft otur i dag, här är det ett riktigt oväder idag, det är både snöyra och töväder. vägarna är såphala. har kört fast två gånger med bilen, trots att jag har fyrhjulsdrift så bara slirar det precis som på en isbana.

Fick be en granne som är bonde att dra lös bilen, han ville göra gällande att jag är ett fruntimmer som är en dålig chaufför, han hade minsann aldrig kört fast med sin bil med fyrhjulsdrift, men vilken tur för honom då!SkrikandesSkrikandes Vi bor dessutom uppe på en backe så han kan ju ta och försöka sej på att köra den här vägen när det är som värst, så får han se!!!

Första gången fick jag väja för postbilen, så jag skar med två däck stadigt ner i snön. Andra gången på uppfarten, där det är grävt för djupa diken på sidorna, jag skall skälla på den gubben så han får fixa dikena bättre i sommar, så djupa behöver de inte vara!

Det är en prövning ute på landet, men man trivs så bra här i alla fall, trots egensinniga gamla grannarGlad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-12-17 18:16 #3 av: [iurochskur]

#2 Nämen, jobbigt och köra fast. Tur att du fick hjälp med det.

Anmäl
2010-12-17 18:28 #4 av: mona43

Jo tur att han hjälpte mig, men man blir lite less att bli pikad för att man kört fast, det kan hända vem som helst i snöyran.

Ha en trevlig helg allihopa!Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.