Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 15/12

2010-12-15 10:28 #0 av: mona43

"Bara -15" idag, det kändes direkt när man kom ut. Annars en lugn dag, har ont i ryggen och axlarna av gårdagens bärande av pellets säckar.
Men bra att ha det på plats.

Det blev ändring med installationen av pelletskaminen, det fattades en fläkt som skulle komma från Kammar. Hoppas de får den så de kan komma i morgon i stället.

Hur är det annars med alla? Hur är det med din hosta

iurochskur?

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-12-15 15:24 #1 av: [iurochskur]

Hej!

Bättre med hostan, tackar som frågar Mona.

Har tagit blodprover idag för att kolla varför jag har återkommande halsont och prickar i halsen, i värsta fall ska halsmandlarna tas bort. Men först utreds jag för dåligt immunförsvar.

 

Anmäl
2010-12-16 07:10 #2 av: mona43

Hoppas du får hjälp så du får må bättre.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.