Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 4/12

2010-12-04 11:40 #0 av: [iurochskur]

Jaha, dags att uppdatera oss lite kanske.

Idag är det 4 December och här i lilla orten är det mycket snö och kallt. Ska ut med lilla valpen om en stund. Är hemma med någon slags luftvägs katarr och ena dottern är hemma med. Maken är och jobbar ett par timmar. Ikväll ska vi tända lite ljus och ta lite glögg och lussebullar m.m

Ljuspunkten idag är väl att det är 20 dagar kvar till jul.

Hur är eran dag?

/Maria 

Anmäl
2010-12-04 22:50 #1 av: [per50]

Idag sov jag ganska dåligt på grund av min onda rygg, och jag hade sedan svårt att somna om. Så här har det varit i flera dagar nu.

Jag var till läkaren och pratade om mina krämpor, men där klassades jag bara som lat och det vara bara att bita ihop sa läkaren. Det är ett trevlig bemötande man får av en läkare.

 

Min ljuspunkt är som iurochskurs att det är 20 dagar till jul.

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2010-12-05 11:15 #2 av: [iurochskur]

#1 Men herregud. Skulle kanske din läkare få prova på att leva som du i några veckor så skulle man nog se vad han har och säga om att bita ihop. Tänk vad lätt det är för en person utan krämpor att be någon att bita ihop. Helt vansinnigt.

Hoppas din rygg blir bättre Per. Vet hur det är att inte få sova på grund av ond rygg, samma här. Det är frågan om hur många dagar man har smärtfria och det är jobbigt.

Anmäl
2010-12-05 11:33 #3 av: [per50]

#2 Jo precis, det är inte första gången jag hör det av en läkare, och man blir verkligen nerstämd av att höra sådant och framför allt av en läkare som ska bota en och inte motarbeta en.

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2010-12-05 11:37 #4 av: [iurochskur]

#3 Jag skulle ifrågasätta hans kommentar.

Anmäl
2010-12-05 11:49 #5 av: [per50]

Jo i efterhand så skulle man ha gjort det, man jag blev så häpen av hans svar.

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2010-12-06 00:35 #6 av: mona43

Ja tyvärr reagerar man oftast efteråt och blir arg, de kan verkligen förstöra för en när man har det jobbigt redan så det räcker.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.