Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Allmänt och andra sjukdomar

Något glad.

2010-11-30 19:03 #0 av: Busangardens

Nu har inte jag just diagnosen Epilepsi men min sjukdom liknar epilepsi och ger även den anfall flera till ett par gånger om dagen dock inte liknande anfall som de med EP får. Vet inte vilket forum jag hör hemma i pga det men jag hoppas det går bra att jag hänger här inne också eftersom det som sagt liknar EP och jag får samma hjälp som en med EP (har två NPF utöver sjukdomen också). Skäms

Hur som helst så är jag överlycklig just nu.

I dag kom arbetsteraputen in och bostadsanpassade mitt badrum, allt är inte klart än men halva är gjort och andra halvan görs efter nyår.

Badkar åkte ut så det visslade om det och en handikappsanpassad duschstol sattes in. Efter jul ska de fixa rören i badrummet samt duschblandaren och så spisen i köket så klart.

Så glad just nu att det inte går att beskriva. Det händer possitiva saker runt mig hela tiden nu.Skrattande

Anmäl
2010-12-01 18:24 #1 av: mona43

Du är så välkommen hit till ossGlad

Vad skönt att du får hjälp så det går lättare för dej där hemmaGlad Det betyder ju så mycket.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-12-12 16:10 #2 av: Busangardens

Tack. Vet inte riktigt vilket forum jag hör hemma i. Skäms

Anmäl
2010-12-12 23:56 #3 av: mona43

Du är så välkommen att vara kvar hos oss, alla är välkomna! Det är bara att babbla på om sina krämpor, eller annat man vill prata om eller något man undrar över.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.