Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 10/12

2010-12-10 11:30 #0 av: [iurochskur]

Är rent ut sagt rosenrasande. Min s.k läkare ringde igår kväll och gav mig svar på röntgen: Du har ålders förslitningar i nacke och bröstrygg. Sist sa han så med om min ländrygg och då glömde han visst nämna att jag hade en begynnande facettledsartros och en buktande disk+slitningar mellan varje kota. Jag är så förbannad att han säger samma sak nu. Ska begära cd skivan och kolla på min rygg och korrekta diagnos igen. Det stod även diskbråck? på min andra cd skiva, vilket han inte heller nämnde för mig.

Han har fått flera klagomål än man kan räkna på en hand p.g.a att han missat saker och inte gett korrekt svar till sina patienter. Bland annat missade han en prostatacancer på en patient.

Hur ska jag gå tillväga för att få hjälp med min onda rygg? Har lämnat in papper om läkarbyte men dom verkar virra bort mina papper och jag sitter fast med denna usla läkare. Jag måste ha hjälp snarast för att få rätt hjälp med min rygg, men en kiropraktor och privatläkare är ju så dyrt.

Mitt klagomål för dagen.

Anmäl
2010-12-10 11:30 #1 av: [iurochskur]

P.s kan tillägga att jag är bara 31 år och har åldersförslitningar. Ska det vara så??

Anmäl
2010-12-12 01:25 #2 av: mona43

Förstår att du är rosenrasande! Oj, hur kan en läkare vara så dum och nonchalant, hur får han egentligen fortsätta som läkare kan man undra?Skrikandes

Har man möjlighet att få röntgenbilderna på cd skiva? Det skulle vara jättebra att ha för Per. Hans läkare verkar vara bror till din läkare.

Man har all rätt att byta läkare, typiskt att de skall klanta till det med det också! Vi funderar på att i värsta fall byta läkarstation om de fortsätter att klanta sej och har idioter som läkare i fortsättningen.

 

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-12-12 08:40 #3 av: [iurochskur]

#2 Ja man kan ringa till den röntgen man var hos och begära att få en cd skiva av bilderna. Man får betala en slant för den.

Jag ska med byta över till en annan om dom strular med mitt byte nu igen.

Ryggen är för övrigt en soppa idag, fick ta mig upp gråtandes då nacken/bröstryggen hakat upp sig. Har inte sovit mycket inatt.

Anmäl
2010-12-12 10:11 #4 av: [per50]

Jag sov lite sämre inatt, men annars är minna krämpor detsamma som igår

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2010-12-12 16:12 #5 av: Busangardens

Hade anfall ett par dagar sedan men min hjärna är inte helt återställd än.

Anmäl
2010-12-12 19:23 #6 av: [iurochskur]

#5 Låter ju inget bra alls. Hoppas du mår bättre snart.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.