Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Djur med epilepsi

Alternativmedicin mot epilepsi?

2010-11-20 20:02 #0 av: AnnaB

Har en katt som inte svarar på medicinering som han borde, han får dagligen anfall men är dess imellan jättepigg o springer runt o leker, veterinärerna ger oss inte mycket hopp så som ett sista försök har någon erfarenhet eller vet någonting om homopatmedicin, healning osv. i samband med denna sjukdom? - för människa eller djur...

Anmäl
2010-11-26 21:59 #1 av: mona43

Är det något speciellt som du tror utlöser anfallen, eller kommer de bara plötsligt utan förvarning? Är han känslig för stress eller något annat?

Jag kan inte mycket om alternativbehandlingar av epilepsi, eller naturmediciner för djur.

Det finns lätt lugnande naturmedicin som till exempel valeriana för människor, vet ej vad som kan finnas för djur. Kanske en hälsokostaffär kan hjälpa dej och ge råd, de är kunniga.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-11-27 11:55 #2 av: AnnaB

tack för ditt svar... han har haft en hjärnskada o epilepsin kommer av det, anfallen upstår endast under sömn...

Anmäl
2010-11-28 11:53 #3 av: mona43

Ok, hoppas din kisse inte blir sämre, eller börjar lida ordentligt av sin epilepsi, så kanske det kan gå någorlunda för honom.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.