Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 18/12

2010-12-18 12:23 #0 av: mona43

Dagen började med snöskottning, där hela familjen hjälpte till förutom Lisa. Sedan kom bonden och drog lös bilen ur det djupa diket, trots att han hade en rejäl traktor fick han ta i för kung och fosterland, bilen satt som berg i diket. Men till slut gick det.

Snön fortsätter att falla, så det blir säkert mera snöskottning, vi har bestämt oss för att satsa på en snöslunga, våra redan onda ryggar protesterar rejält.

Hur har ni det i helgen hos er?

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-12-18 13:05 #1 av: [iurochskur]

Vi är pigga och friska, ska nu åka till stan och ta en fika hemma hos min lillasyster. Annars inte mycket att rapportera.

Hoppas ni har det bra.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.