Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Presentation

våran nya medarbetare

2010-12-04 23:01 #0 av: mona43

Vi välkomnar hjärtligt iurochskur som vår nya medarbetare här på sidan, nu hoppas vi att sidan kan komma igång och få ny fart igen!Glad

 

 

 

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-12-05 11:10 #1 av: [iurochskur]

Jag tackar. Epilepsi är en viktig sak att skriva om och jag känner mig hedrad att få hjälpa till.

 

Anmäl
2010-12-05 11:39 #2 av: [per50]

Jo du är verkligen välkommen och vi är super tacksamma att du vill hjälpa till, vi hade nästan tappat hoppet om epilepsi och dess existens.

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2010-12-05 12:14 #3 av: [iurochskur]

#2 Inte ge upp. Vi ska nog få upp ögonen för sajten.

Anmäl
2010-12-06 00:24 #4 av: mona43

Det vore jättebra, synd om sajten måste läggas ner, vi behöver verkligen någon som hjälper oss, flera händer hinner ju med meraGlad Vi välkomnar nya vindar på sajten så den får liv igen.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.