Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi i vardagen

Kramper enligt schema ?

2010-08-18 09:43 #0 av: Silenos

Jag har en anhörig som säger sig ha epliepsi.Hon får kramper enligt schema. Försökte nyligen boka en utflykt, men det gick inte . " Den här veckan kommer jag krampa på torsdag",  blev svaret. Jag har alltid trott att EP-anfall kommer oregelbundet och inte går att förutse. Är det vanligt med kramper/anfall som kommer grelbundet/schemalagt ?  

Anmäl
2010-08-19 02:19 #1 av: mona43

Oftast är det nog oregelbundet, eller utlöses stress, sömnbrist osv, men det är ju så individuellt, kanske hon märkt denna upprepning så länge, så det blivit som ett schema för henne.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-11-13 18:13 #2 av: mona43

Är nyfiken om flera har sett som ett mönster i sina anfall, att de kommer i en viss ordning, på en viss dag eller så?

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.