Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Mediciner och första hjälpen

Paraflex och tegretol?

2010-06-09 12:51 #0 av: [iurochskur]

Jag fick paraflex utskrivet för ryggsmärtan, men jag är skeptisk till att ta andra värktabletter samtidigt som tegretolen även om neurologen sa att det var oki att prova. Får för mig att jag kommer få massa biverkningar eller annat. Ipren vet jag att man får ta, men inte alvedon eller andra värktabletter. Men någon som provat paraflex eller liknande och tegretol?

 

Anmäl
2010-07-31 20:19 #1 av: [per50]

Hur har du det med din ryggsmärta?

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2010-07-31 21:19 #2 av: [iurochskur]

Fortfarande ont då det sitter i nacken nu. Kan man ta paraflex tror du?

Anmäl
2010-07-31 21:57 #3 av: [per50]

Jag tror att det inte är någon fara, säger de att det är ok att pröva, då tycker jag att du ska prova. för det måste veta en sådan sak.

Jag äter själv tegretol plus andra tabletter och jag mår inte sämre av det.

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2010-07-31 22:01 #4 av: [iurochskur]

#3 Oki.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.