Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Barn och vuxna med epilepsi

Epilepsi anfall och rätt aggerande

2010-04-17 18:59 #0 av: NaimaG

Många vet inte hur ett epilepsianfall ser ut eller hur dåligt den drabbade faktiskt mår efter ett anfall. Denna video visar ett typiskt epilepsianfall, märk också hur hennes man aggerar.

Varnar för starka inslag.

Anmäl
2010-04-17 19:02 #1 av: NaimaG

Här är en annan typ utav anfall.

Anmäl
2010-04-17 19:03 #2 av: NaimaG

Hos barn

Anmäl
2010-04-17 19:06 #3 av: NaimaG

På amerikanska sjukhuset och personals aggerande

Anmäl
2010-04-17 22:52 #4 av: Nordann

Anfall har jag sett alltför många som de här,den andra filmen inte exakt lika för det är ett psykomotoriskt anfall som är olika beroende på vilken del av hjärnan som har aktiviteten.

Synd att se att mannen i den första filmen håller på med sin fru och inte bara låter henne ligga kvar och vila efter anfallet eftersom hon ändå ligger i en mjuk soffa.Det kan vara pga hans "grejande" som hon kliver upp medan hon är väldigt förvirrad och det är aldrig bra.

I den fjärde filmen förstår jag inte varför de använder salivsug..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.