Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Mediciner och första hjälpen

Epilepsimedicin ökar självmord

2010-04-20 19:41 #0 av: mona43

Vanliga epilepsimediciner kan orsaka en förhöjd risk för självmord och självmordsförsök, enligt en stor amerikansk studie.

Läs mera här:

Ökad självmordsrisk

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-04-25 04:02 #1 av: [Jeremina]

Neurontin fick min man utskrivet för några år sedan för värk och smärta men han tog inte ut den.

Det verkar skrämmande ofta med alla dessa biverkningar av mediciner som människor behöver!

Anmäl
2010-04-26 21:06 #2 av: Maria

Risken är som störst under de två första veckorna. Ofta har ju mediciner en slags infasningsperiod där man ofta är mer känslig för biverkningarna så man kan ju hoppas att de blir färre när man ätit sin medicin ett tag.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.