Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Om sajten ifokus

Förhistoriskt Ifokus

2010-03-09 12:37 #0 av: NaimaG

Hejsan.

Är du som jag intresserad utav arkeologi, paleontologi, geologi, museologi och biologi då är Förhistoriskt Ifokus något för dig.

Jag som sajtvärd heter Naima och har en påbörjad utbildning vid Umeå Universitet inom museologi med inriktning mot arkeologi. Sedan barnsbenen har förhistoriskt varit ett stort intresse hos mig och det är med säkerhet som jag kan säga att åtminstonde 9 av 10 varit eller är intresserade utav dinosaurier, sabeltandade tigern, hajar och dyligt.

Vill du veta hur jordens 542 miljoner års resa har sätt ut fram till idag? Då är du varmt välkommen till Förhistoriskt Ifokus.

Med Vänliga Hälsningar

Anmäl
2010-03-09 13:32 #1 av: mona43

Lycka till med sajten Naima! Verkligen en intressant sajt.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.