Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Välkommen till epilepsi ifokus

ep käningar......

2010-02-20 15:17 #0 av: Janecitarica

jag har mycket epkäningar och äter medicin,någon annan i samma sitvation här kanske?kul att få kontakt med någon här?????????Gladjanecitarica....

Anmäl
2010-02-20 15:33 #1 av: [per50]

Hej!

Jag heter per och är medarbetare här på epilepsi, jag har haft epilepsi sedan 2001. Och jag äter tegretol 2 gånger om dagen, jag har inte haft anfall på ett par år och det är på grund av att jag tar min medicin och att jag tar det lugnt.

Jag har arbetstränat i 6 månader för att se vad jag klarar av, och nu har jag fått en praktikplats som är anpassad för mig på grund av epilepsin.

Men på grund av en envis infektion har jag varit sjukskriven och jag vet inte hur länge jag blir hemma av sjukdom.

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2010-03-29 12:48 #2 av: [per50]

Hej Janecitarica!

Hur går det får dig och din epilepsi? 

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2010-07-31 20:44 #3 av: [per50]

Hej Janecitarica hur går det för dig och din epilepsi, skriv gärna och berätta.

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2010-11-13 18:18 #4 av: mona43

Du är inte ensam Janecitarica, här hos oss finns många som har en tuff vardag, hur mår du nu? Berätta gärna mera om ditt liv med epilepsi.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.