Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Ditt nyårslöfte

2009-12-30 14:33 #0 av: [per50]

Fil:Firework sweden4.jpg

Vilket är det bästa nyårslöfte du haft eller hört talats om? Brukar du lyckas hålla dina nyårslöften? Har du något nyårslöfte för 2010 som du vågar dela med dig av här? Skriv gärna en kommentar i tråden!

Text: Staffan

Foto: wikipedia

2009-12-30

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2009-12-30 14:38 #1 av: mona43

Jag har slutat att ge några nyårslöften, kan ändå inte hålla dem, många lovar att börja banta eller så, men sedan går det inte så bra, eller så fungerar det under ett tag.

En sak vi kan lova här är väll att vi fortsätter att skriva och hålla sidan igång, eller hur? Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2010-01-01 00:18 #2 av: mona43

Ett nyårslöfte vi kan ge oss själva, är att sköta om oss själva extra mycket det nya året, vara rädda om oss, så finns det en chans att det blir ett jättebra år.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.