Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Typer av anfall och vad utlöser nya?

Lågenergilampor

2009-11-14 19:33 #0 av: Lena1971

Jag har en fråga, bara av nyfikenhet.

Epilepsi kan ju utlösas av t.ex blinkande ljus. Så hur är det med flimrande lågenergilampor? Är de farliga för epileptiker? Och vad köper ni i så fall för lampor nu när vanliga glödlampor är borta ur butikerna?

Anmäl
2009-11-14 20:32 #1 av: mona43

Lågenergilampor kan säkert i vissa fall utlösa anfall, de som är billigare flimrar oftast mera, så det är nog en fördel att köpa lampor av bättre kvalité.

Vi brukar köpa lampor av bättre kvalité.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.