Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Arbete, hobby och fritid

Nytt jobb efter epilepsi

2009-11-14 21:33 #0 av: [per50]

Har du fått byta jobb efter dina epilepsi anfall? Vad jobbade du med innan?

Jag själv fick byta jobb efter mitt anfall, jag jobbade som lagerarbetare. Lagerarbetet var för stressigt för mig.

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2009-11-17 00:50 #1 av: Mirjami-78

Min son är än så länge så liten så han jobbar inte....men en annan tanke som slog mig är det svårare få ett jobb om man han epilepsi?

Sajtvärd på Singelföräldrar och medarbetare på Misshandel samt på Svåra tider.

Inget är omöjligt det kan bara vara mer eller mindre besvärligt!!Cool

Anmäl
2009-11-17 07:29 #2 av: mona43

Många är stresskänsliga så de måste tånka på det när de söker jobb. Industrin brukar inte vara så lämpliga arbetsplatser, då det ju ofta är högt tempo där.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2009-11-17 09:23 #3 av: dukieee

Pia99: För mig har det varit mycket svårare. Har en kontaktperson som kontaktar företag åt mig och alla har varit intresserade av mig. Men när han säger hur det ligger till med min epilepsi så säger dem nej direkt.

Jag fick inte byta arbete utan bara sluta (fanns inga andra jobb). Jobbar på Eketorps borg. Det var då anfallen ökade och besökte sjukhuset för första gången angående det.

Anmäl
2009-11-24 07:44 #4 av: mona43

Att det blir svårare är nog välldigt vanligt. Min sambo Per upplever också det, han kan ju inte ta vilket jobb som helst heller, de får inte vara stressiga eller ha för höga ljud. Han skall helst kunna jobba i sin egen takt, men det är svårt att hitta ett sådant jobb. 

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.