Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Barn och vuxna med epilepsi

intressant artikel

2009-10-08 09:20 #0 av: Ritva

Hej!

Läste i min lokala tidning härom dagen om en kvinna som har europas första elilepsi hund. Tänkte tipsa er om den då jag tyckte det var intressant.

Atlas vet när matte blir sjuk.

Från Norrbottenskuriren

Anmäl
2009-10-08 19:46 #1 av: [per50]

Det är verkligen bra att det finns en sådan hund, det skulle finnas mer av desa hundar i samhället

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2009-10-08 20:28 #2 av: mona43

Det är otroligt vad hundar kan lära sej mycket Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2009-12-01 12:48 #3 av: Gnici

Ja hundar är otroliga och det finns massor med områden som hundar används i. Hundar som till exempel markerar döda människor som ligger långt under vattnet, när de står i fören på en båt. Mögel- och kemikaliehundar och så knarkhundar och minhundar förstås...

Vår ena hund känner av dotterns anfall också, men han markerar inte före hon får dem, men han kommer nästan alltid och lägger huvudet i famnen på henne och slickar henne i ansiktet när hon har anfallet.

Anmäl
2009-12-01 15:19 #4 av: mona43

Hundarna är verkligen duktiga med sin hörsel och de andra sinnena , de märker säkert små förändringar som inte vi märker genast.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.