Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Barn och vuxna med epilepsi

Har din familj drabbats?

2009-07-16 18:50 #0 av: [per50]

Epilepsi drabbar miljontals familjer över hela världen, hälften av alla epilepsi patienter är barn. Det första du märker om 13-åriga Nora Leitner är mörka cirklar under ögonen.

De står i skarp kontrast till resten av hennes utseende. Nora ser ut som om hon inte har sovit på en månad.

Nora har epilepsi, och som med 30 procent av personer med sjukdomen, hennes anfall inte kontrolleras av befintliga behandlingar.

Hon har ofta mer än ett beslag per dag, oftast på natten. Hennes kramper, kallas tonisk-clonic (vad som skall kallas grand mal)

 PS: Texten har översatts från engelska, så det kan förekomma konstiga ord.

Har din familj drabbats? Berätta gärna för oss om hur just din familj har drabbas

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2009-08-21 09:32 #1 av: mona43

Hur har du och din familj drabbats? Berätta gärna Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.