Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Barn och vuxna med epilepsi

En historia

2009-07-16 20:25 #0 av: [per50]

Natalie föddes den 25 februari 1996, en månad tidigare än beräknat, på grund av att hon inte fick någon näring från moderkakan.

När Natalie var två dagar gammal upptäckte man blåsljud på hjärtat och ultraljud visade läckage av klaffsystemet på höger sida hjärtat och en kvarstående förbindelse mellan lung- och systemcirkulationen samt ett hålrum mellan kamrarna.

Natalie är mer infektionskänslig än andra barn, det gör att hon ofta får svåra infektioner. Ett flertal gånger har hon haft lunginflammation.

I samband med dessa infektioner får Natalie också ofta epileptiska anfall (kramper). Vi försöker häva anfallen med Stesolid, men det är inte alltid det fungerar. Då åker vi in akut till sjukhuset och där blir vi oftast kvar några dagar.

En bit av text är lånad från www.noc.to

Har erat barn blivit drabbat, skriv gärna och berätta

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2009-08-08 13:11 #1 av: mona43

Någon som har erfarenhet?

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.