Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Presentation

hejhopp här är jag!

2009-05-30 20:30 #0 av: vildarosen

Jag kallas Rosen av alla jag känner så det är det namnet jag lyssnar på. Jag är 32 år o bor i Götet me min sambo o våra 2 katter.

Jag jobbar som personlig assistent o i mtt yrke så kommer jag  ibland i kontakt me människor som har ep och jag funderar mycket på vad man kan göra för dom personerna. Jag är tacksam över om ni tipsar mig lite om vad jag ska läsa här inne på epilepsi och om jag undrar nåt så frågar jag om det!

 

Anmäl
2009-05-30 21:30 #1 av: mona43

Du skall vara hjärtligt välkommen hit till oss! Vi har många läsvärda trådar här inne, till exempel Epilepsi, inte dum som handlar om omgivningens fördommar mot personer med epilepsi, men det finns mycket mera läsvärt härinne!

Någon egen berättelse är också välkommen, berättelser ur vardagen är väldigt intressanta för alla att ta del av, och var gärna med på våran tävling också. Och givetvis fråga gärna om du undrar över något.

Vänliga hälsningar! 

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.