Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Allmänt och andra sjukdomar

Framkallade medvetet epilepsianfall

2009-05-01 00:00 #0 av: mona43

Hackarna lade ut blinkande bilder och mönster på ett forum för personer för epilepsi - allt för att orsaka epileptiska anfall hos användarna. Nu ger sig hackare inte bara på din dator - utan också dig själv som användare. "Det låter utstuderat illasinnat", säger Svenska Epilepsiförbundet till SvD.se.

Läs mera:

Hackare orsakade epilepisanfall

Bilden är från:

FreeDigitalPhoto

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2009-05-01 10:19 #1 av: Tatsja

Fattar inte vitsen med att göra så. Tänk att det finns människor som vill bli roade på andra bekostnad jämt. Riktig otäckt. De vet ju inte vad som händer och kan hända.

Ta ett exempel. Någon får ett anfall och avlider av det. Kan anhöriga då stämma hackaren? Det gäller ju att bevisa att det var den personens fel.

Nej, de som vill "hacka" , sluta plåga människor och försök tänka på den som sitter i andra ändan istället.

Väl mött, Tatsja

Du tittar väl in på Fotboll iFokus?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.