Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi filmer visar anfall

Epilepsi hos människor

2009-04-25 18:43 #0 av: [per50]

Här kan du titta på film om epilepsi, filmen kan vara skrämmande  för känsliga tittare, men det är viktig information om hur det är för oss som har sjukdomen.

 

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2009-04-25 19:45 #1 av: Norrann

Jättebra med filmer där man kan se anfall i verkligheten.Många känner ju till de "stora" anfallen men de andra är svårare att upptäcka.All upplysning behövs!

Anmäl
2009-04-26 01:10 #2 av: mona43

Ja många får knappt märkbara anfall som är svåra att hinna upptäcka. Små ryckningar och så.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2015-05-17 09:15 #3 av: Skorpion76

Visst är det bra med filmer för dem som aldrig i hela sitt liv har sett ett epileptiskt anfall i verkligheten, men det är viktigt att veta att det ser värre ut än vad det är. När jag gick på en folkhögskolan nere i Skåne gick det en kille i min klass som hade epilepsi och han kunde få stora anfall ibland.  Det var riktigt otäckt att se och det hände ibland att jag blev så skrämd att jag började gråta.   

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.