Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Mediciner och första hjälpen

FASS för allmänheten

2009-04-28 20:58 #0 av: [per50]

Källan till kunskap om läkemedel

 

Läs mera här: FASS.se

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2009-04-29 14:02 #1 av: Fialotta2

Fass är bra att ha hämta kunskap ur, bara det inte gå i överdrift. Det är helt klart att man ska informera sig om sina mediciner. Det är också bra att själv hitta alternativa mediciner om inte den medicin man har fungerar.

Det enda problemet jag har stött på var en släkting som läste Fass och sedan fick alla biverkningar som var skrivit om i Fass. Då kan det inte var lätt att vara läkare.

Vissa biverkningar får man tåla från början av en medicinering om det står att de är övergående. Men helt naturigt ska man inte acceptera andra biverkningar.

Än en gång Fass är ett bra uppslagsverk. Där står mycket bra saker. Försvinner bipacksedeln ur medicinförpackningen så kan man alltid söka på Fass.se.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.