Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi filmer visar anfall

Anfall hos hund

2009-04-25 19:14 #0 av: [per50]

Här kan du titta på film om epilepsi, filmen kan vara skrämmande för känsliga tittare, men det är viktig information om hur det för våra fyrbenta vänner som har sjukdomen.

 

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2009-04-29 09:16 #1 av: Tatsja

Otäckt. Undrar om Tatsja haft likadant. Hon har i alla fall på 5 år haft 2 liknande anfall. Men nu var det ett tag sedan. Hon kommer inte upp på benen, sen går det över fort och hon är som vanligt.

Enligt veterinär, så kan just denna blandras bete sig så ibland, när de blir äldre och det är inte epilepsi, utan annat anfall. Bara sitt vid hennes sida och lugna ner henne, fick vi till svar. Anfallet håller bara på någon minut

Väl mött, Tatsja

Du tittar väl in på Fotboll iFokus?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.