Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi filmer visar anfall

Epilepsi anfall hos katt

2009-04-25 18:53 #0 av: [per50]

Här kan du titta på film om epilepsi, filmen kan vara skrämmande för känsliga tittare, men det är viktig information om hur det för våra fyrbenta vänner som har sjukdomen.

 

Anfall hos katt (svenskt)

 

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2009-04-25 19:52 #1 av: Norrann

Söt katt!

Och igen,jättebra att det finns såna här filmer ute.Det som är jobbigt med djur är att det inte finns så många olika mediciner att ta till men det brukar iaf gå bra att leva med epilepsi även för djur.

Anmäl
2009-04-26 01:14 #2 av: mona43

En söt liten katt. Många djur måste ändå avlivas om deras epilepsi blir för svår.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.