Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi i vardagen

Får ni biverkningar?

2011-05-06 19:06 #0 av: [iurochskur]

Trots att ni ätit medicinen längre tid, får ni biverkningar?

Jag har nu uruselt minne, får yrselattacker m.m trots att jag medicinerat nu i ca 1år.

Jobbigt...

Anmäl
2011-05-06 19:26 #1 av: mona43

Min yngste son som blir 16 i sommar har många biverkningar av medicinen, han blir lättretlig, magen påverkas den är ömsom hård och lös.

De har gjort flera EEG underskningar på honom genom åren, de två tre sista visade inga epilepsi aktiviteter, så med tanke på alla biverkningar skall de börja trappa ned på medicinen för att förhoppningsvis ta bort den helt. Spännande eftersom han ätit den sedan han var 4-5 år gammal.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-05-06 19:43 #2 av: [iurochskur]

Jag håller tummarna för din son.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.