Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv ar er 10 maj

2011-05-10 13:27 #0 av: mona43

Ännu en varm dag, har varit ensam hemma idag och diskat och tvättat.

 

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-05-10 22:29 #1 av: [Traveller]

Hej Mona o alla andra,klaga inte på värmen om ett halvår kostar samma temp 4000 kr per vecka.Om inte annat så gläds åt elräkningen som sjunker mer drastiskt än elbolagsdirektörernas bonusprogram är inställda på.

Här på Öland har temperaturen snuddat vid 21 grader idag,vår kalla Östersjö som normalt brukar kyla ned luften o känslorna så här års verkar ha tagit "time out".

Mitt sparrisland har redan levererat 2 ätbara sparrisar,ljuvligt att äta smörkokt färsk sparris som tillbehör.Lite saltat vatten o riktigt smör lockar fram sparrisrotens hela vintervila i en enda frukt.

Jag hoppas att alla som finns på denna sida o bor i Västra Götaland o Örebro går o röstar i omvalet o förstår vad en valseger för borgarna betyder om inte annat för sina egna svårigheters sak.

Anmäl
2011-05-11 06:06 #2 av: mona43

Det har du rätt i, tänk om man kunde spara den här värmen och släppa ut den när det blir kallt.Glad

 

 

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.