Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 12 Juni

2011-06-12 10:02 #0 av: [iurochskur]

Tyvärr har jag inte kunnat njuta av att det åskade och regnade inatt när jag vaknade. Jag har väntat på att det skulle spricka upp och svalka ner då vi har haft runt 30 grader i någon vecka och vi har svettats massor här. Istället så vaknade jag av åskan och satte mig upp och bet mig i tungan. Jag kände redan igår kväll när jag la mig att något var fel. Missade mina epilepsi tabletter med 3 timmar så jag har krampat inatt. Imorse hade jag ont i nackmusklerna och känner mig konstig i huvudet.

Men jag ska försöka ta en svalkande promenad senare så man får njuta av att det faktiskt blivit svalare än dom 30 grader vi haft.

Önskar en trevlig Söndag till er på ep ifokus.

Kram!

Anmäl
2011-06-14 21:37 #1 av: mona43

Det var verkligen varmt i helgen som var, men nu är det mera normal temperatur.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-06-15 09:16 #2 av: [iurochskur]

#1 Här är det nu lagomt varmt och vi kan njuta av vädret- Ska sova ut hela veckan nu eftersom det är sommarlov nu för min stora tös.

Anmäl
2011-06-15 16:21 #3 av: mona43

Nästa vecka får vi ta det lite lugnare och sova längre, då får Peran ledigt.Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.