Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi i vardagen

Kollade nyss på video

2011-06-15 10:29 #0 av: [iurochskur]

Jag kollade på en video nyss om hur en kramp ser ut...jag började gråta när jag insåg vad man egentligen gör när man krampar. Även om jag visste att jag hade natt kramper så blev jag ledsen av att se hur man beter sig. Att man inte är medveten riktigt.

Jag känner att det är tur att det är jag och inte barnen som fått epilepsi. Jag skulle inte klara av att se mitt barn i det tillståndet.

 

Anmäl
2011-06-15 12:53 #1 av: [per50]

Jo det är inte trevligt att titta på, men mycket viktigt för personer som inte har epilepsi, de kan se på filmerna och tänka på oss som har epilepsi.

Såna anfall kan komma från en klarblå himel.

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.