Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 17/6

2011-06-17 09:25 #0 av: [iurochskur]

Godmorgon!

Är mycket piggare idag och åtog mig faktiskt att sitta barnvakt över natten. Här regnar det men det tycker jag om eftersom det rensar upp och blir svalare då.

Idag ska vi ha en mysdag och sen ska vi gå till djuraffären lite snabbt.

Hoppas ni har en fin dag!

Kram!

Anmäl
2011-06-17 22:14 #1 av: mona43

I dag har min gubbe klippt sej och fått 3 veckors semester, vi har varit på kramfors festivalen i dag och tittat, Lisa hittade några hoppborgar där hon gladerligen hoppade i över en timma i badande sol, jag blev helslut av att bara se på Glad Men kul var det och strålande sol, sedan grillade vi fläskkött och hade nypotatis tillTungan ute

I morgon fortsätter festivalen, då skall min 17 åring ut på kvällen och lyssna på hårdrock med sina kompisar. Men mamma stannar hemma, det är inte riktigt min musiksmak.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-06-18 08:27 #2 av: [iurochskur]

Vad härligt med semester!

Vi ska få besök idag av min syster och hennes lilla barn som jag inte träffar allt för ofta-

Lagomt svalt idag med.

Anmäl
2011-06-18 20:58 #3 av: mona43

Svalt idag med och molnigt, några små regnstänk, men mest uppehåll.

Annars en lugn dag med disk och tvätt

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.