Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 29/6

2011-06-29 08:45 #0 av: [iurochskur]

Idag så är det en bra dag. Har visserligen ont i nacken men medicin övergången går bra ännu.

Imorgon får vi besök utav en tjej och hennes hund. Hunden ska få leka med Shanti och går dom överens så kommer hunden stanna någon månad för att sen ev. övertas av oss. Så håll nu tummen.

 

Anmäl
2011-06-29 09:24 #1 av: mona43

Ska hålla tummarna för hundarnaGlad

 

Ni får hålla tummarna för Per också, han skall till läkaren idag, hoppas han får bättre hjälp hos henne.

Har lite mera ont i kroppen idag, åkte bil 8 timmar allt som allt i går, jag och ett gäng personer som jobbar på min sons gruppboende var till Bollnäs och hälsade på honom och pratade med personalen där, de håller på att utreda hans epilepsi och autism där på neuropsyk avdelningen.

Han blev så glad när vi kom, vi hade födelsedags presenter med oss (han fyllde 16 år den 25/6) och köpte en glasstårta och jordgubbar, det var roligt att träffa honom, det är jättebra att de gör denna utredning så han får den hjälp han behöver.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-06-29 09:29 #2 av: [iurochskur]

#1 Gott med tårta. Grattis till honom!

Ja klart jag håller tummarna för Per.

 

Anmäl
2011-06-29 09:43 #3 av: mona43

Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.