Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Om sajten ifokus

Semester

2011-07-06 21:21 #0 av: [Pineappletree]

Hej alla glada. Jag vill i egenskap av medarbetare säga att jag kommer att åka på semester och kommer inte att ha datortillgång där. Så nu säger jag glad sommar för mig och jag återkommer om 1 vecka ca igen. Ha det nu så bra ni bara kan och var rädda om er.

Sommarkramar// Linda

Anmäl
2011-07-07 12:10 #1 av: mona43

Låter skönt Linda, ha det nu så gott under semestern och passa på att slappa ordentligt, så ses vi sedan. Glad

Soliga kramar/ Mona och Per

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.