Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Epilepsi i vardagen

Hur ser era ljus ut?

2011-07-09 12:17 #0 av: [iurochskur]

Jag tog kort på mitt, det finns ju med svart bakgrund och med blått.

Så här ser mitt ut.

Anmäl
2011-07-09 15:43 #1 av: [per50]

Nu skäms jag verkligen, jag har haft epilepsi sedan 2001 och har inte skaffat mig ett sådan viktigt märke, men jag får väl ta ändan ur vagnen och inköpa ett.

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2011-07-09 15:47 #2 av: [iurochskur]

#1 Meeeen Per då! Skäms på sig. Nä då, det är som sagt helt upp till var och en, men ganska bra och ha.

Dom kostar inte mycket så jag tycker du definitivt ska köpa ett. Och be om ett sånt där kort du kan ha i plånboken som berättar för omgivningen att du har ep och vilken medicin du tar m.m Mycket praktiskt.

Anmäl
2011-07-09 17:58 #3 av: mona43

Han fyller år i höst, så det är en bra present att köpaFlört

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.