Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 10/7

2011-07-10 08:12 #0 av: [iurochskur]

Idag är ingen bra morgon alls för mig. Vaknade upp med blod på lakanet intill kudden. Ont i tungan så jag har bitit mig i den inatt. Kommer svagt ihåg hur jag i halv sömn tuggade till ordentligt. Suck.

Som om inte det vore nog, det skavde och irriterade i ögat igår så jag gnuggade på det flertalet ggr igår. Idag såg jag att det är en miniliten vagel och ögat är svullet efter allt gnuggande.

Idag vill jag inte gå ut med mitt svullna öga....men jag måste. Hundarna ska rastas och jag har saker att göra. Så det blir att gå på småvägarna så ingen ser mig. Skäms

Anmäl
2011-07-10 09:17 #1 av: [iurochskur]

Hoppas det inte är epilepsi känningar jag har. Är konstig i huvudet och mår skit.

Anmäl
2011-07-11 10:48 #2 av: mona43

Låter nästan som det, men hoppas att det är något annat i stället.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.