Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 14/7

2011-07-14 13:54 #0 av: [Pineappletree]

Idag är en bra dag. Solen skiner till och från och har suttit ute med mina barn och bara njutit. Men häromnatten fick jag ett vad jag förmodar är ett krampanfall. Då jag inte är utredd ännu och jag var 4 mil från närmsta sjukhus så kunde jag inte ta mig in akut. Jag var så rädd och ledsen att jag grät i 1 ½ timme. Dagen efter såg jag ut som en elefantman i ansiktet. Inte kul att vara med om det här men man får härda ut.

Kram!

Anmäl
2011-07-14 18:00 #1 av: [per50]

Här är det också bra väder, annars är det ganska lugnt, jag har bara slappat. Jag tycker verkligen synd om dig.

 

Per Nilsson sajtvärd på öl och medarbetare på Epilepsi

 

Anmäl
2011-07-14 18:19 #2 av: [iurochskur]

Hoppas du får må bättre nu då. Hemskt och bli sån där.

Kram!

Anmäl
2011-07-15 11:17 #3 av: mona43

Hoppas du snart får hjälp, förstår din oro och förtvivlan då det blir så.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.