Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 23/7

2011-07-23 17:40 #0 av: [Pineappletree]

Åh jag är så frustrerad över att det verkar vara svårt trots att många gifter sig sommartid att få min underbara brudklänning såld. Är det ingen som ska gifta sig?

Nej över till annat. Idag är en helt okej dag förutom åskmigrän. Trycket i huvudet är inte så underbart men bara det kunde åska ordentligt så trycket försvinner.

Inatt satt jag och min älskling uppe och tittade på blixtar som verkade trigga varandra från 2 håll. Så vackert var det och det var långt borta så ingen knall hördes. Blir det inatt igen så lovar jag att jag ska filma det vackra jag såg och dela med mig här.

Rädd för åska och blixt men kan uppskatta det på håll.

Kram på er!

Anmäl
2011-07-23 23:21 #1 av: mona43

Brukar också få ont i huvudet när det är åska i luften. Är också åskrädd, men på håll är det ju fint, kul om du vill filma det. Glad

 

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-07-24 09:41 #2 av: [Pineappletree]

Nej ingen åska....ska spana inatt.

Anmäl
2011-07-24 12:55 #3 av: mona43

I dag är det lite blåsigt här, men uppehåll. I går regnade det.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-07-26 09:06 #4 av: [iurochskur]

Förlåt min frånvaro härinne. Min dataskärm slogs ut av åskan i Fredags och jag har nu ett mobilt bredband som jag sitter korta stunder på.

Inatt har varit en tuff natt. Vaknade flertalet av ett domnat lår med kramper i från och till under natten. Jättejobbigt.

Sen har jag haft kordinations och balans svårigheter p.g.a nya medicinen. Men det ger sig nog snart.

Hoppas eran dag blir bättre.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.