Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Statistik

Flera medlemmar

2011-08-22 17:34 #0 av: [iurochskur]

Idag är vi 228 medlemar. Det känns bra tycker jag. Men vart har alla tagit vägen?

Anmäl
2011-08-30 06:18 #1 av: mona43

Skriv gärna några rader Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-09-03 11:52 #2 av: [Traveller]

Ja vart tar alla vägen till o från?Det envetna varannandags regnandet har ställt till det för mig då målandet på uthusen gått i stå,gräset växer så det hörs men klipptillfällena regnar bort.Hoppas att prognoserna stämmer för denna helgen så att jag äntligen blir klar med penslar och pyttsar för den här gången.

Huset är tomt på sommargäster bara lite efterlämmnade DVD rullar som väntar på beskådande,ungarna brukar ge mig äldre komediserier från TV som tack för kattvaktandet i present om somrarna.I år var det dags för de tre första säsongerna Frasier från 90-talet.Håller än faktiskt.

Hur som helst vad som än spelats in i komedichangern så blir det aldrig bättre än "Fawlty Towers" eller Pang i Bygget med John Clease från 70-talet,en serie som tål att titta på då o då när man behöver en skrattfest.

Borgarna är tokiga,nu pratar regeringen återigen om att sälja LKAB till utländska ägare av ideologiska skäl.Finns det inga inom högern som har bonnförnuft längre?Läs Aftonbladets ledare idag.

Penslarna väntar,ha en trivsam helg allihop.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.