Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Nya möbler= glädje

2011-08-26 21:22 #0 av: [iurochskur]

Länge sen vi köpte nåt helt nytt till hemmet. Sista saken vi köpte helt ny var malm sängen för nåt år sen. Idag köpte vi våran första helt nya soffa. Vi har alltid fått eller köpt nåt begagnat. Soffan är en divansoffa i mörkbeige med bäddsoffa i. Mycket praktisk och snygg. Köpte även en palmliknande växt, två kuddar till nya soffan, tre tavlor och en golvlampa. Ni ska få se resultatet imorgon.

Önskar en trevlig helg till er alla!

Anmäl
2011-08-29 18:06 #1 av: mona43

Något nytt piggar alltid upp, jag längtar efter något nytt i möbelväg här med.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-08-29 20:07 #2 av: [iurochskur]

#1 Helt sant. Kolla fyndhörnan på ikea vet jag...alltid billigt och prisvärt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.