Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 7/9

2011-09-07 16:00 #0 av: [Pineappletree]

Igår fyllde min minsta tös hela 6 år och det firades med en chokladmuffins med ljus i, sång och massor paket.

Hon var knappt vaken då vi kom in hela familjen men glad iaf.

Hon sa själv att den finaste presenten var inte elbilen utan den lilla ambulansen, nallen mm

Det märks att hon är 6 år för trotsen infann sig redan i förra veckan ordentligt men man får ha överseénde med det och ha tålamod.

Senare framåt eftermiddagen firade vi med tårta och då mellanbarnet är nyopererad så hade vi inget besök. Kalaset blir på busborgen med bästa vännerna och hennes kusin Philip, runt den sista september istället.

Här är hon iaf stora tjejen=)

Anmäl
2011-09-08 10:55 #1 av: mona43

Hipp hipp hurra i efterskott till stora damen.Glad Vilka fina ögon hon har. Jo i den åldern visar man tydligt vad man vill. Det kallas ju lilla tonåren också.Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.