Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

OT: Akuten nästa

2011-09-08 17:25 #0 av: [Pineappletree]

Bakslag!! Freja har haft feber av och till sedan i Tisdags och jag ringde VC förmiddags och dom sa till oss att avvakta. Nu ringde jag barnavdelningen istället och dom blev skitförbannade på VC. Minsta lilla feber och man bör åka in akut. Jag blev så ledsen för att VC inte kan sin sak. Ska barn behöva vara dåliga helt i onödan??? Jaja nu åker vi in iaf och hoppas på det bästa.

Kram

Anmäl
2011-09-08 20:50 #1 av: [Pineappletree]

Kåvepeninkur nästa=(

Anmäl
2011-09-09 20:08 #3 av: mona43

Stackars liten, hoppas hon får må bättre nu.

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.