Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Skriv av er 8/9

2011-09-08 20:41 #0 av: [Pineappletree]

Jag måste bara dela av mig av en sak som betyder så mycket för mig. Jag och min äldsta dotter har blivit bjudna på en Rihanna konsert i Globen den 2:a Nov. Jag är ett stort fans och ser fram emot den konserten men jag vet att min dotter är den gladaste flickan på denna jord just nu=) Åh kan dagarna gå snabbare nu?? Någon mer som ska dit härifrån?

Anmäl
2011-09-10 21:31 #1 av: mona43

Låter trevligt att ha något kul att se fram emot. Själv bor jag uppe i norr så det blir ingen resa dit. Du får berätta sedan vad ni tyckte om konsertenGlad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-09-11 07:56 #2 av: [Pineappletree]

Absolut det ska jag göra=) Det känns väldigt overkligt och jag som är snart 32 år har aldrig i mitt liv varit på en enda konsert. Så det här betyder otroligt mycket för mig. Pirrigt är det men skoj. Jag har nog levt i en bubbla där jag inte tillåtits så mycket när jag var ung och det gör att man uppskattar saker mer i livet.

Hoppas jag kan ta bra bilder så jag kan sätta ut dom.

Tack Mona och bamsekram på dig!

Anmäl
2011-09-11 16:36 #3 av: mona43

Det blir säkert en upplevelse för er, kul om ni kan ta bilder och visa Glad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.