Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Presentation

Hej !

2011-09-17 13:48 #0 av: Sunsmart

Jag har ett barn med epilepsi som är 10 år och jag undrar om det är någon av er som är i liknande situation. Det är alltid intressant att komma i kontakt med andra som har erfarenheter och kunskap.

Varma hälsningar från Lisbet.

Anmäl
2011-09-17 13:52 #1 av: Kickan90

jag själv har epilepsi (petit mal) och är 20år, fick diagnosen när jag skulle bli 5år.
jag hade en jobbig tid i skolåren med en massa olika mediciner som skulle provas hit och dit + svårigheter med koncentrationen.

så är det något så kan du bara pma mig om du vill prata lite "privat" :)

Anmäl
2011-09-24 16:11 #2 av: mona43

Min son fick diagnosen när han var 3-4 årr gammal. Det har testats olika mediciner under åren och man har fått höja dosen med jämna mellanrum då han vuxit mycket.(han är 16 år nu)

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.