Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Länge sen

2011-11-12 19:29 #0 av: [Pineappletree]

Hej nu är det ett tag sedan jag var här inne och skrev men jag är fortfarande med=) Jag är under utredning ochhar nu fått genomgå en CT hjärna och den 15:e ska jag på EEG i vaket tillstånd. Allt som allt så är jag nöjd med utredningen och jag väntar på svar. Igår fick jag åka till akuten pga en rad problem och däribland att min fot och även benet lever sitt eget liv. Det släpar liksom efter och jag mer eller mindre rymde från akuten till slut för jag fick inte någon hjälp där. Så nu sitter jag här och väntar på EEG:t.

Hoppas ni andra haft det någorlunda bra och att ni tar hand om er ordentligt.

Ljus och kärlek till er// Linda

Anmäl
2011-11-13 14:41 #1 av: mona43

Hej Linda, har tänkt på dig, hoppas att det nu löser sig för dig på EEG undesökningen och att du får hjälp med det som är besvärligt, låter hemskt att du inte fick den hjälp du behövde på akuten, men det är ganska typiskt, först får man vänta i evigheter, sedan är de inte så kunniga på just det man söker för, och oftast stressade och kortfattade. Det inger inget förtroende alls, så jag förstår dig!

Skickar ljus, styrka och kärlek i massor!

Kram!

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl
2011-11-14 10:45 #2 av: [Pineappletree]

Tack snälla=) Det värmer till undersökningen imorgon.

Anmäl
2011-11-14 15:48 #3 av: mona43

Ska tänka på dej i morgonGlad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.