Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt och andra sjukdomar Att vara anhörig och vän Barn och vuxna med epilepsi Bemötande/behandlingar/forskning Djur med epilepsi Epilepsi förr och i andra länder Epilepsi i vardagen Epilepsi, fruktsamhet, graviditet Mätning av epilepsiaktivitet Om sajten ifokus Roliga filmer och historier Typer av anfall och vad utlöser nya? Tävlingar lekar och enkäter Vad är epilepsi Arbete, hobby och fritid Epilepsi filmer visar anfall Epilepsi i norden God mat för hälsan Klotterplanket - OT Mediciner och första hjälpen Presentation Regler på sidan Rättigheter och lagar i samhället Statistik Välkommen till epilepsi ifokus
Klotterplanket - OT

Vill önska alla en god fortsättning

2011-12-27 09:18 #0 av: Love&Peace

Ja snart är det ett nytt år och en ny början på något förhoppningsvis bättre. Jag önskar alla ett fint år och hoppas verkligen inte att jorden går under 2012.

Uppdatering om min epilepsi. Jag har ju börjat med Lamotrigin och håller på och trappar upp den. Började för nästan 4 veckor sedan med 25 mg och nu är jag inne på 50 mg. På fredag är det dags att börja med 100 mg. Hittils har det gått bra förutom milda biverkningar såsom huvudvärk och yrsel.

Kram på er alla ljusmänniskor!

Anmäl
2011-12-27 23:09 #1 av: mona43

Håller tummarna för att det skall fungera bra för dig. Glad

Svårt att tro på att jorden skulle gå under 2012, det har kommit många påståenden genom åren om det, men inget har hänt.

Ha nu ett riktigt gott nytt år allesammans, och lova mig att ni pysslar om er ordentligt och är extra snälla mot er själva 2012, det är inte alls ett egoistiskt tänkande, utan gagnar både er själva, och även omgivningen på köpet, eftersom man mår bättreGlad

mona43 sajtvärd på Epilepsi ifokus 

"Hur jag själv mår och känner kan bara jag själv veta"  

"Ingen är felfri"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.